sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kahvia ja keittiön sisustuspaloja

Meiän kahvinkeitin hajos eilen. Kauheaa! Ei sitten eilen kuitenkaan jaksettu lähteä hommaamaan uutta, niin tää aamu ja aamupäivä meni kyllä ihan harakoille. Kyllä sitä näköjään jonkinlaisen aamukahviriippuvuuden on itelleen kehitellyt. Onneks ihan suunnitellusti Tokmannilta löyty uus perkolaattorikeitin ja iltapäivällä kun olin jo "hieman ärtynyt" ja malttanut kuitenkin kertaalleen keittää uudella keittimellä pelkkää vettää, sain vihdoin kahviakin. Eli tää päivä alko vasta oikeastaan noin klo 14. Eli nyt on vähän niinku puolen päivän aika vasta menossa. Ihan sekasin!

Mutta joo kuvasin uuden keittimen ja samalla vähän muitakin juttuja keittiöstä. Meillä on ollu tommonen perkolaattorikeitin jo monta vuotta enkä kyllä huoliskaan enää mitään muuta keitintä. A) se on hyvännäkönen ja B) se keittää parasta kahvia, mitä ikinä oon juonu.








Ite vanhaan taulunkehykseen tehty muistitaulu, vähän hienostelevaa "kristallia" kirpparilta, lahjaksi saadut Design House Stockholmin Pick up -tsydeemit, jotka on äärimmäisen kätevät, kun pitää ronkkia leipiä leivänpaahtimesta, kattila leivälle (leipä on ehkä mun lempiruoka:)), kynttilöitä, iskän kahvipusseista tekemä koppa (eikö oo kiva, kun on käännetty pussit nurinpäin, niin toi on vaan hopeinen) ja mummolan vintiltä löytyny pullo vedelle ja vanhat lasit jostain huutokaupan romukopasta.

Tykkään mustasta, hopeasta, valkoisesta, teräksestä ja vanhoista jutuista. Ellei vielä tullu selväksi :) Ehkä täytyy kohta keitellä vähän lisää kahvia. Keittimen mukana tuli muuten ohjekirja, jossa luki "Kiitos, kun valitsit kahvinkeittimen." Okei.

2 kommenttia:

  1. Jee, nyt niitä kivoja kotikuvia sitten tuli! :) Hienoja! Keitin tosiaan näyttää upeelta..AR

    VastaaPoista
  2. Voi ootkin saanu ootella :) No kivaa, täytyy ottaa joskus lissää! Toi on ihan mahtava keitin kyl, suosittelen.

    VastaaPoista