maanantai 5. joulukuuta 2011

Vanhaa homeista kamaa kirpparilta



Heti alkuun infoan, että otsikko on Juhan keksimä. Se on hänen mielipiteensä näistä seuraavaksi esiteltävistä hienoista tavaroista.

Käytiin siis lauantaina äitin kaa kirppareilla. Lutakossa Rockkirppiksellä, Keljon kirpputorilla (siellä en ollukaan ennen käyny) ja Silinterissä. Oli oikein hauska päivä ja tein kivoja ostoksiakin. Ensimmäisenä on toi kähee herätyskello 2e Made in USSR. Olin ihan varma, että se ois Juhankin mielestä hieno. No ei ollu. "Miks sä ostit kellon, joka ei toimi? Eihän siinä oo mitään järkee." "Kyllä se kaks kertaa vurokaudessa näyttää ihan oikein." Kello lunasti kuitenkin ehdottomasti paikkansa mun yöpöydällä :) Juha voi pitää omalla pöydällään mitä haluaa, esim. toimivia kelloja. Toi mun yöpöydän lamppukin on joskus ostettu kirpparilta.

Kauheeta, mikä pölypallero näkyy muuten tuolla yläkuvassa. Siivosin vasta myöhemmin päivällä. No lisäks löysin sitten Arabian lautasia hintaan 0,20 -2e. Löytöjä siis! Musta vanhat astiat on kivempia kuin uudet. Niistä vaan osataan tänä päivänä pyytää hintaakin aika paljon ihan kirppareillakin. Mutta toisaalta on hauska kartuttaa kokoelmiaan pikkuhiljaa, kun sattuu edullisia kohdalle. (Eikä meidän astiakaappiin ees oikeastaan mahtuis enää mitään... "Ostitko taas jotain astioita?" "Joo.")

Sitten ostin pitkästä aikaa laukun 2,95e ja tommosen pallotunikan/mekon 2e. Äitikin löys muun muassa hienon takin, joten tosi hyvä reissu siis!




Ajattelin, että tänä vuonna ei olis mitään pikkujouluja, mutta nyt on ollu jo neljät. Viimesimmät eilen. Lisää ei kyllä taida olla enää tulossa. Johan se joulukin on ihan kohta. Kävinkin tänään vähän tonttuilemassa. Hihhih.

P.S. H&M:llä oli alkanu ihana asusteale. Yks kaulaliina lähti munkin matkaan, mutta siitä lisää joskus toiste.

2 kommenttia: