keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Eläin päässä ja muita löytöjä


Tällä viikolla on tapahtunu jo vaikka ja mitä! Maanantaina kävin hommaan passin. Huomasin sunnuntaina, että ois ollu järkevää varata aika. Mutta jonottelussa autto paikalle sattunu tuttu, jota näin piiiitkästä aikaa ja parikyt minsaa meni turistessa. Poliisiasemalla oli hirveesti kärttysiä pappoja. Papat, älkää olko kärttysiä! Lupsakat papat on kivempia. No oli siellä pari, jotka hymyili.

Mulla oli muuten kyllä oikein hyvin suunniteltu se reissu: ensin Lindexille sovittaan vaatteita, niin voi tsekata peilistä, miltä näyttää ennen passikuvaa (no olihan siellä passikuvasumestassakin peili), sitten passikuva ootellessa oli hyvä käyä Spirit Storessa, sit poliisiaseman jälkeen Foodiin lounaalle Juhan kaa ja sitten tietty kirpparille!





Tuli nyt sitten muitakin kuluja kuin se 52 e passista... Sinihopea rannekoru ja lepardipipo Lindexin ale, kello (hups) Bijou Brigitten ale (siellä oli muuten tosi mukava myyjä!), Lindexin raitapaita ja palalaukku sekä Inwearin neule ja tuntematon laukku kirpparilta. Juha vihaa tota pipoa. "Sari on toi, jolla on toi eläin päässä."

Eilen käytiin sit vielä Juhan ja parin sen työkaverin kanssa Jalossa syömässä. Söin salaatin, mitä en yleensä ikinä tee. Oli muistutus siitä, että en tee niin taas seuraavaan viiteen vuoteen. No ei vaan, oli se ihan jees, kun ei tullu mahaan illan päälle kauhee ahistus.

Mutta nyt mulla on jo ihan sellanen tunne, että huomenna pitäis olla perjantai, muta eihän se oo! Oh well, kivaa huomista torstaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. No mieti jos mulla ois tämmönen, oisko kiva?

    http://www.furhatworld.com/images_wm/large/Coyote_Fur_Davy_Crockett_Hat_with_Face_Legs_1483.jpg

    - Juha


    VastaaPoista