maanantai 2. syyskuuta 2013

Pari tuolia ja taulu




Olin männä viikolla veljen kaa kirppareilla ja löysin UPEITA JUTTUJA! Mua nauratti jo siellä kirpparilla ajatus, kun kerron tuoreelle aviomiehelleni, että ostin pari tuolia. Ehhehehheehhee :) Rustiikkiset tuolit 5 €/kpl ja kehyksiltään revähtänyt taulu 3 € Kankitien Ekocenteriltä. Kirpparille mennessä myös Kankitien alkuasukas oli kesken pyöräilyn kepsahtanut ojaan nokosille. Takastullessa oli jo jatkanu matkaa.

Aarteet meni kylläkin porukoille säilöön odottamaan hienoista kunnostusta ja isompaa kotia. Löydän aina tuolta Kankitieltä paljon enemmän kaikkea kivaa kuin sieltä Hakkutien Ekocenteriltä. Mutta molemmat kannattaa tsekata ja muutkin Ekocenterit, koska niillä on tosi halpaa. Viime viikolla en ollut yhtään kiinnostunut vaatteista. En kirppareilla enkä kaupoissa. Varmaan jotain ohimenevää...

Ajateltiin viikonloppuna, että voitas lähteä käymään jossain näin avioitumisen kunniaks ja silleen. Päädyttiin maakuntamatkailuun elikkä Tuuriin (Keuruun kautta, mikä osoittautui hiekkatieksi, mutta oonkin aina halunnu kokea sen 13 % mäen, josta on varoitus siinä Myllymäen kohdalla - mäki oli kylläkin hienoinen pettymys), sieltä porukoille savusaunan takkatuvan "hääsviittiin" yöpymään ja eilen työkaverin ja sukulaisten kautta kyläillen kotiin. Mukavaista, vaikkei kauas mentykään :) Nyt täytyskin aloittaa häämatkasuunnittelu. Oujee!

2 kommenttia:

  1. Se mäki ei ole siinä, missä se kyltti antaa sen ymmärtää olevan, vaan se tulee siellä paaaljon kauempana, kun ollaan jo hiekalla. Mekin sitä ihmeteltiin, tosin ei oltu "häämatkalla".

    KR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä mekin, että Keuruulta päin tultaessa paljon aiemmin oli hurjempi mäki. Kummat kyltit!

      Poista