maanantai 18. marraskuuta 2013

Kotipäivä


Mikä mainio maanantai! Melkein kokonaan kotipäivä, mitä nyt vähän kävin kirppareilla. Tässä vähän kotipaloja.


Sarjassamme älä osta maljakoita/kynttiläkippoja. Pitsiliinan ostin kirpparilta häitä ajatellen, mutta ei häihin loppujen tullukaan mitään pitsiä. Nyt löysin sen pussin pohjalta ja narurusetin kanssa ne on söpö yhdistelmä. (Narua voi nyt pitää, kun Uuno jäi hiirijahtiin maalle.)


Oikeastaan mua ei yhtään huvittanu tänään siivota, vaan ennemminkin tollaset sisustustouhut nappas. Mutta siivouskin sujui paremmin, kun pukeutui kesäisiin kuteisiin ja nautti siivouksen tuomasta lämmöstä. Kokeilkaas vaan ens kerralla kun heilutte imurin ja luutun varressa! Zaran paita ja revityt farkut kirpparilta.



Clas Ohlsonilta ostettu valotsydeemi etsii paikkaansa. Alunperin räväytin sen lipaston päälle, mutta ihan tylsää, kun siinä on pöytälampussa valo aina muutenkin. Sitten laitoin ne lasivaasiin (minullakin on vaaseja) ja äsken vielä keikautin eteisen peilin edustalle. Ehkä ne jää siihen. Tai sit ei. 



Töistä jemmatut Jacobsen dark lager -lasit osoittautui vähän turhakkeiksi. Arvaatko vaan, olinko yhtään tohkeissani haalimassa sieltä kaikkia poistolaseja itelleni? Ylösalasin käännettyinä toimii ihan kivasti jalallisina tuikkukippoina. Joulun alla lasiosan alle vois laittaa vaikka joulupalloja. Tai voishan ne olla tuikkukippoja oikeinkin päin. Vähän koristehiekkaa tai muuta sälää pohjalle. Näitähän on kuus kappaletta. Nehän oiskin hieno center piece kuuden jonossa. Ei muuta kun candle light dinnerit pystyyn!

Leivoin ekat joulutortut ja tonnikalanöttöset tälle syksylle. Nams nams. 

Eilen porukoilla alotin tekemään palapeliä ja sehän jäi pahasti kesken. Jopa hieman ennen aikojaan, koska sähkökatkon takia alko olla jo aika vaikea erottaa sävyeroja paloissa... No siitähän jäi hirmuinen palapelisyyhytys päällensä, joten mun ainoa kirppisostos olikin tänään Mona Lisa -palapeli. Siinä on vaan vaivaset 260 palaa, joten aika iisi. Taian mennä alottaan. Moro!

2 kommenttia:

  1. mullon noi samat pallovalot enkä keksi niille paikkaa myöskään.. ne on nyt vähän aikaa olleet keittiössä purkkien seassa, se vaikuttaa ihan hauskalta ratkaisulta :) Ihania kuvia taas <3

    t: AR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä pallovalot on pysyny edelleen tossa peilin reunalla. Kivaa, että ennätät välillä lueskelemaan mun höpöttelyjä :)

      Poista