maanantai 9. joulukuuta 2013

Pipokiharat


Tänä aamuna sain hyvän idean ostamani L'Orèal Studio Line Wave creating sprayn innoittamana. Teen myttykiharat. Alku oli ihan hyvä hiusmyttyjen teon suhteen, kiinnitin jokaisen sykerön pinnillä ja odottelin suunnitellun imuroinnin ajan (en koskaan oikeasti imuroinu). Avattuna tulos oli takaa ihan suora, edestä karmee kasari. Kyseinen tyyli toimii siis hyvänä tukipohjana hiusten kiinni pitämiseen tai pipon alle jätettäväksi. Ja eikun kaikki kokeilemaan!





Imurointi jäi väliin, koska meninkin Tiinan kanssa kirppareille. Tein hirveesti löytöjä! Sekä joululahjoja kierrätyshengessä että itelleni kivoja juttuja. Hyvä, että pääsin autosta sisälle kaikkien kamppeiteni kanssa! Varottelin jo Juhaa, että pitää vetää kalsarit jalkaan ja tulla kantoavuksi :) Kaikkia tonttuiluja en nyt voikaan esitellä, ettei lahjansaajat nää, mutta pitää noi omat löydöt kuvailla joku kerta.


Tällä viikolla pitääkin laittaa joulukortit. Tänä vuonna en aio kyllä askarrella. Voisin ettiä kaupasta vain yhden kivan kortin ja laittaa kaikille samanlaisen. Tiiänkin muuten jo minkätyylisen haluan. Vielä kun löytäis sen. Kivoja jouluvamisteluja kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti