sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Ruusut, lorvit ja mummot




Pääsinkö juuri sanomasta, että kun tulis hommattua niitä leikkokukkia. Tänään kaveri tyttöineen vieraili Sartsan kynsistudiossa ja sain tuomisina uuden maljakon täyteen ruusuja! Yhden vein vessaan lavuaarin reunalle. Kukat vessassa on todellista ylellisyyttä. Kiitos Hanna ja tytöt!

Hirveesti on viikonlopulta ihmisillä ihania ulkoilukuvia. Itsehän en eilen näyttäny nenääni pihalla ollenkaan, vaan lorvailin sisällä KOKO päivän. Silloin huomaa lorvailleensa liikaa, jos yöllä klo 01.50 ei oikeastaan tunnu siltä, että haluais sänkyyn pitkälleen. Onneks tänään oli suunniteltua ohjelmaa (kynsistudio) ja kauppareissulla onnistuin kiertämään korttelin päähän puolen tunnin lenkin kautta. Olihan se auringonpaiste ihanaa!

Perjantainakin oli kivaa, kun käytiin Anun kanssa Revolutionissa syömässä. Hirmu hyvää on grilled chicken caesar salad burger! Siellä oli kivat mummot, jotka pyysi meidät pöytäänsä, kun oltiin siinä jonottamassa vapaita paikkoja. Käyvät kuulemma kerran kuussa syömässä ja joka kerta pitää olla eri ravintola. Suunniteltiin, että otetaan heti tosta mallia. Toinen mummo kävi sit välissä kattomassa Jypin pelin tilannetta.

Mummo 1: "Siellä kuule joku nelikymppinen poika pyyti viereen istumaan!"
Mummo 2: "Mihinkä minä vielä joudun sinun kanssa?"
Mummo 1: "Ei ollakaan ennen oltu perjantai-iltana liikenteessä."
Mummo 2: "No kai me johonkin vielä jatketaan."

Mummot! Ihan ykkösiä.

2 kommenttia:

  1. Nauroin ääneen noiden mummojen keskustelulle. Ihan parhaita! Minäkin haluan olla tuollainen sitten mummona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä minäkin mietin, että toivottavasti musta tulee just tollanen mummo! Luulen, että se on hyvin mahdollista :)

      Poista