sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Antiikki ja Rompe


Olin viikonlopun landella ja perusmaalaistouhujen (kitkeminen, kurkun- ja tomaatintaimien tukeminen, kirvojen valtaamien lehtien tuhoaminen, raparperin leikkely, uiminen, hömppäromaanin lukeminen) lisäksi käytiin äitin ja iskän kanssa Myllymäen ja Ähtärin metropoleissa metsästämässä aarteita. Ja niitähän löytyi!






Vai mitä sanotte Paris - Le Pont Marie - taulusta vuodelta -65, vanhasta kirnupöntöstä, antiikkisesta raastinraudasta, pikkuarkusta ja Tamariksen nahka-avokkaista. 

Kierros alkoi Myllymäen Antiikki ja Romppeesta. Ihan mahtava paikka! Sitten kun meillä on talo, niin suuntaan tänne tekemään liudan ostoksia. Täältä löytyi taulu ja kirnu. Lisäpisteet lauantaille sattuneesta munkkikahvitarjoilusta ja onnistuin saamaan vielä makkarankin. Oli hyvää, voin kertoa!

Ähtärissä olikin peräti kaksi uutta kirpparia: Megakirppis ja Torikippis Vanha Nalle. Saalis jäi näistä kyllä vähän laihaksi, Megakirppikseltä löysin ton raastimen.

Haavistorilta tarttui matkaan pikkuarkku. Unicef kirppariltakaan ei mulle löytynyt mitään (oli kyllä paljon vääränkokoisia kivoja hameita) ja Ekotori olikin lauantaisin kiinni. Kotimatkalla huomattiin vielä Myllymäen risteyksessä Kesäkirppis kyltti ja siihen oli just kaksi rouvaa avannut kesäksi kirpparin vanhan hallin päähän. Ja eikös vielä tuliterät nahka-avokkaat löytäneet uuden omistajan. Ensimmäisenä asiakkaana sain tikkarin kaupan päälle.

Kerrassaan mainio reissu - menkäähän Myllymäelle ja Ähtäriin kirppiskierrokselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti