maanantai 28. marraskuuta 2011

Nuhanenä raportoi




Käväsin viime viikolla Seppälässä ja mukaan tarttui alerekistä tommonen shaali/poncho/huivi ja ranskalainen manikyyrisetti. Molemmat hyviä ostoksia :) Viime viikolla käytin tota shaalia ihan ulkokäytössä vaan neuleen kanssa ja nyt kun muhun iski flunssa, niin siihen on suloista kääriytyä kotona. Maailman kirjat ovat sekaisin, kun oon jo toisen kerran tänä vuonna kipeenä! Ihan pyllystä. Mur.

Mutta siis manikyyrisetti oli kans tosi hyvä. Vähän epäilin, koska hinta koko setille oli vaan 3,95e, mutta ei mitään moitittavaa. Lakka levitty hyvin ja kestää hyvin. Siinä tuli mukana myös iso liuta kynsitarroja, jos haluaa sellasia käyttää. Ite vetelen aina vapaalla kädellä.

Viime viikolla tapahtu kyllä ihan hirveesti kaikkee, niin toisaalta tämmönen kotioleilu päiväkin on ihan jees, vaikka en haluaiskaan sairastaa. YTHS:n mukava terveydenhoitaja antoi hoito-ohjeeksi suklaata ja hömppäelokuvan :) Hömppäelokuvaa mulla ei kyllä ollu, mutta oon kattonu kaikkia idiootteja päiväohjelmia. Yritin kyl kattoa ekaa Sinkkuelämää elokuvaa, mutta siinä levyssä oli jotain mähmää ja se vaan huris hirveesti soittimessa. Ehkä lähen pötköttelee vähän lisää. Heips!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti