sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Yksi kampaus, kaksi päivää







Oonpas ollu aika ankea ja epätuottelias bloggaaja viime aikoina. Toi työnteko sotkee pahasti muuta elämää... Mutta töissä on kivaa, joten hyvä näin :)

Eilen oli pikkujoulut ja ajattelin oikeen panostaa ja tehä kiharat. Tommonen toispuoleinen kiharakampaus on ihan älyn helppo tehdä. Alottaa vaan alimmista hiuksista kihartamisen (ite käytän suoristusrautaa), aina joka kerroksen jälkeen suihkuttaa hiuslakkaa, lopuks lisää joka väliin vielä hiuslakkaa ja pöyhii kiharoita ja sitten vaan pinnien avulla tökkii sieltä täältä kiinni toiselle puolelle päätä. Ja toimii joka kerta! Mikä parasta nukuin vaan koko höskä päässä ja aamulla oli valmis kampaus :) Pikkusen vaan pinnejä asetteli uusiks ja menoks.

Pikkujoulut oli "a first time" sekä topille että korviksille, jotka molemmat oon ostanu jo hyvän aikaa sitten. Korvikset Seppälästä ja toppi Gina Tricotista. Topissa on viehättävä vanhan ajan tunnelma ja korvikset toi sopivasti sitä jotain pelkistettyyn asuun. Isänpäiville lähin H&M:n neuleessa ja Objectin farkuissa.

Joo-o ja mitäköhän muuta ois tapahtunu... Öööööööööö... Ei vissiin hirveesti :) Välillä tuntuu, että aika vaan menee suihsuih ja viikot vaihtuu uusiin eikä ennätä kuitenkaan oikeen mitään. Ja aina on pimeetä. Treenataas ens viikolla elämään tarttumista! Tuitui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti