sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Sohva

Kävin taas eilen Ikeassa. Aamulla siskon porukka toi niitten vanhan sohvan meille ja mä lähin mukaan valitsemaan niille uusia. Shoppailin aika hillittömästi itekin: ton läppärin sylialustan, mikä näkyy kuvissa. Ja sitäkään huimaa 3,95 e hintaa en ees ite maksanu. Otin ton mukaan jo sieltä huone-esittelyosastolta ja sit puottelin sitä monta kertaa ennenku alhaalla sain sen kärryyn. Puolukkamehut lenteli ja muut ties, missä hyllyvälissä oon, kun kuulu kolinaa :) Mutta nyt on reteetä kirjotella sohvalta!




Keikautettiin samalla järjestys olkkarissa ympäri. Mukavaa vaihtelua. Mummon vanhalle tuolillekin löyty hyvä paikka. Ja sen jalkojen väri natsaa justiin sohvan jalkoihin. Vanhoja huoonekaluja lähti porukoille säilytykseen oottamaan sitä, että meillä on joskus iso talo, jossa on monta huonetta ja paljon tilaa. Vuosien varrella oon kyllä jemmannu aika paljon jo kaikkea tavaraa tulevaan taloon :) Haluan semmosen vanhan talon, jossa lankkulattiat natisee ja jonka puutarha on semmonen runsaan rehevä täynnä vanhoja perinnekasveja. Talon, jossa on vuosien aikana kerrostunut tunnelma. Semmosen haluan.

8 kommenttia:

  1. Vaikuttaa talokuumeelta... :D

    t. Jossu

    VastaaPoista
  2. Tällä tasolla on oltu jo vuosia, ei varsinaisesti kuumetta, vaan unelmia :)

    VastaaPoista
  3. Siis tuo sohva näyttää niiiin paljon paremmalta teillä:)

    VastaaPoista
  4. Kyllä se oikein hyvin sopii ja on niin mukava löhöilyyn. Melkein liian mukava, kun ei viittis nousta siitä ollenkaan :)

    VastaaPoista
  5. On on, verraton on! En vaan tajua miks noita tyynyjä on noin paljon? t: juha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäiskös täällä muuten nykyään painaa tota vastaa nappia, kun vastaa. katsotaanpas miltä se näyttää...

      Täytyyhän sitä nyt tyynyjä olla, hyvänen aika sentään!

      Poista
    2. Entiiä, kokeillaa ja vastataas viel google tilillä!

      Poista
    3. No hyvinhän tää toimii :)

      Poista