keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Stop, in the name of love


Tämä tässä on mun sukka, jonka Juha on laittanu kuivumaan. Tämä on näitä parisuhteen suuria kysymyksiä. Toisaalta ärsyttää, jos toinen ei laita koskaan pyykkiä kuivumaan. Mutta toisaalta sittenkin vähän kyllä ärsyttää, kun toinen on laittanu pyykkiä kuivumaan. Juhan viimekertaisen pyykinlaiton jälkeen yks t-paita löyty myös mytystä nojatuolin nurkasta. Oli se kuivunu näköjään sillaikin muutaman päivän aikana... Tänään pyykkään itse ja laitan sukat kuivumaan äitin ohjeita noudattaen: "Oikaise kantapää ja kärki ja laita parit vierekkäin".

8 kommenttia:

  1. Tosi himomartta hankkii sukkia varten pläjän sukkanipsuja (http://www.help-tuote.fi/supi/index.html). ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oonkin joskus kuullu noista. "Asuuko teidänkin pesukoneessa sukkasyöppö" :D Täytynee harkita... Joko sulta löytyy nää?

      Poista
  2. Löytyy vasta ostoslistalta. Ehkä täytyy ostaa jotain tujumpaa pesukoneen sukkasyöpön nitistäjää lisäksi, koska kummasti myös muita vaatteita katoaa pesureissuilla...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asuuko teidänkin pesukoneessa SYÖPPÖ? Mutta hei, voi hommata uusia, kun vanhat häviää :)

      Poista
  3. Ah! Pohdin tätä jokaisena pyykkipäivänä (eli meillä lähes joka päivä). Tietysti jos en olisi niin laiska että en halua silittää neulos- ja trikoopaitoja, ei olisi niin väliä miten ne ripustetaan, mutta koska en halua niitä silittää en myöskään halua niihin pyykkinarusta taitejälkeä. Ja ne hupparit nurinpäin narulle niin taskutkin kuivuu!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mä en ees omista silitysrautaa, joten jos jotain silität, niin oot mun silmissä ahkera :) Ite käytän semmosia vaatekaupan "ota tästä ilmaiseksi" hengareita esim. kauluspaitojen kuivattamiseen. Siinä kun kosteensa suhii sen paidan kauttaaltaan, niin se on aika sileekin vielä kuivuttuaan! Ja monesti laitan hupparit kanssa hengariin ovenkahvasta roikkumaan ja käännän sen hupun siihen kahvan päälle, niin sekin kuivuu.

      Poista
  4. Pitäskö sun vaihtaa blogin nimeks 16 tapaa nauraa Juhalle?

    VastaaPoista