sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Puutarhaunelmia...




















Oltiin viikonloppuna maalla. Siellä oli niin mukavaa! Uimakausi avattu, multaa tongittu, kiviä käännelty, kasveja ihailtu... Kuivalla maalla veneessä istuminen oli kans hauskaa. Ja tapit, jotka on laitettu koivuun mahlan laskemisen jälkeen. Äiti juo mahlaa uskoen, että se auttaa melkein kaikkeen :) Syötiin muuten salaattia, joka oli tehty voikukan, poimulehden ja vuohenputken lehdistä. Oli tosi hyvää!! Ja mustaherukka tekee kuulemma hvyää iholle. Heti tänne ja äkkiä! Kaikki luonnosta tuleva taitaa olla kyllä hyvää. Ellei sitten satu olemaan myrkyllistä.

Huomatkaa mun lämpömittari eli nenä. Punaista näyttää eli ihan hirveen lämmintä ei ollu :)

Noilla kumppareilla on hyvä tarina. Mun isötäti (jota en oo oikeesti ite nähny, kun joskus han pikku kersana) oli ostanu ne eikä tykänny niistä yhtään. Se lahjotti ne kirpparille myyntiin tyytyväisenä, että pääs eroon mokomista. Jonkun päivän päästä joku sen ystävä tuli kylään ja toi tullessaan vihreät kumpparit, jotka oli just ostanu kirpparilta ja ajetellu että "Nämähän on ihan sinulle sopivat!" Ahhaahhaaahaa! Mutta nyt ne on jo kohta pari vuotta varmaan palvelleet mua landekumppareina, joten loppu hyvin kaikki hyvin.

Nyt luontoenergiaa pullollaan uuteen viikkoon!

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus (niin kuin aina <3) mutta tämä sai erityisesti hyvällä mielelle! Sami ei usko sun tarinaa kumppareista, joka sai mut nauramaan ihan hulluna! :D

    T: AR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa, että tulit hyvälle mielelle! Ihan parasta palautetta :)

      Poista