tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappu pölinää


Nyt on toukokuu! Oli ihan hauska Vappu. Kamujen kanssa grillailtiin ja möllöteltiin. Hauskaa, kun ihmiset on taas heränny henkiin ja tänäänkin päivällä oli hirveesti populaa liikenteessä. Käytiin Picnicissä patongilla, Mäkkärissä sundaella ja kuljailtiin muuten vaan keskustassa.


Kun tultiin kotiin, niin oli kuitenkin jo vähän jo nälkä. Viikonlopun jäljiltä oli ainekset vielä toiseen kinkkupiirakkaan ja aateltiin tehä semmonen. Ostin taannoin tommoset imagoSLASHhupilasit. Maksoin isot rahat joku vuos sitten silmien laserleikkaukseta ja nyt aloin haikailla, että lasithan ois sillon tällön ihan hauskat. Sekoo!


"Juha, tähän piirakan täytteeseen ei tarvita kuin kermaa, pippuria ja aromisuolaa. Ajattele, ei mitään muuta! Jos joskus itekin satut tekemään tätä." "Eikö tähän tuu kananmunaa ollenkaan..." "Kyllä minä tiedän, miten tämä piirakkaa tehään. Oon tehny tätä monta kertaa ja aina tulee hyvää."

25 minuuttia myöhemmin: "Tää näyttää jotenkin erilaiselta... Tästä täytteestä jäi muuten puuttumaan kaks kananmunaa!" Ja tein tota siis viimeks perjantaina! No ihan hyvää siitä tuli, vaikka täyte olikin vähän vetistä :) Hauskaa Vapun päivän iltaa teille kaikille! Ja ihanaa alkanutta toukokuuta!

2 kommenttia:

  1. Kannattaa varmaa kahtoa ne ohjeet ens kerralla eikä vedellä ulkomuistista lonkalta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun vetelee ulkomuistista lonkalta, saattaa yllättyä :)

      Poista