maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kuopio baby!


Kävinpäs Kuopiossa viikonloppuna! Aivan ihana kesäkaupunki! Olin kunnon turisti kamerani kanssa ja Petra oppaana :)



Kämppä oli kuin kenkätaivas! Mä ostin ehkä maailman päheimmät oranssit korkkarit, jotka urhoollisesti laitoin jalkaan, kun lähettiin illalla ulos. Onni onnettomuudessa, että Ilonassa soitti joku öhöm huono cover bändi kauhean kauan, joten jakso jorata loppuun asti :) Yöllä tuntu kyllä, että aamulla on päkiän kokoset rakkulat jaloissa, mutta eikä mitä. Ihan parhaat kengät siis :D


Petra asu aivan ihanalla Linnanpellon alueella. Sieltä vei tommonen "salainen" portaikko keskustaan ja oli kaikkia hienoja puutaloja ja kaikkea ihanaa. Oisin halunnu ottaa kuvan niitten pihapiiristäkin, joka oli kuin eri aikakaudelta, mutta lähtiessä kun meinasin, niin siellä oli paljon porukkaa enkä kehannu niitten pihaa kuvata.



Menkää Kuopioon! Kaikki on hienoa, paitsi tori, joka on ruma. Mutta kyllä sekin siitä.

6 kommenttia:

  1. Kuopio on ihan paras kaikista!! Ja siellä tosiaan on tekemistä ja näkemistä useammallekin päivälle. Ja vanhaa ja kaunista löytyy monesta paikasta mutta myös uutta ja hienoa =) I <3 Kuopio! Ihania kuvia taas!

    ar

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli se kyl hirmu kiva kaupunki. En ollu käyny näin kesäaikaan moneen vuoteen. Pari päivää enemmänkin ois hyvin kulunu :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Olin jo melkein ostamassa 500 g kalakukon, mutta en sit jaksanu. Hahhaa!

      Poista
  3. Lahjoissahan se ajatus on tärkein ;)

    AR

    VastaaPoista