tiistai 28. elokuuta 2012

Coco

Kävin eilen pitkästä aikaa kirpparilla. Ja melkein vähän hullaannuin: lehti, sabluunakirja, kolme paitaa, tyynynpäällisiä, koruja, lompakko ja kengät. Eikä rahaa menny kuin jotain 12 euroa. Voi jukranpujut miten kivaa!!



Innostuin Kankitien Ekocenterillä tämmösistä vanhoista kotimaisista viskoosipaidoista koossa 40 ja 42. Toisesta solmin ton helman toiselta puolelta, toisesta työnsin helman toiselta puolelta taskuun. Ja ihanan laskeutuva, alhaalta tyköistuva, ylhäältä löysä paita on valmis. Yhdistä mustiin pillihousuihin ja ei voi mennä pieleen.



Vielä kun valkoseen yhdistää mustat helmet, niin ihan Coco Chanel fiilareissa mennään. Ruskeat kengät, korut ja lompakko löyty Kirpparilla.fi:stä, joka ei oo nykyään kun kuuteen auki. Nyyh. Tänäänkin kävin sit vielä ihan mulle uudessa tuttavuudessa eli Wanhassa Veikossa, joka tuli taannoin Juhan veljen vaimon kanssa puheeks. Sekin oli oikein symppis kirppari, jossa oli myös ihanaa Keski-Euroopasta tuotua kalliimman puoleista antiikkia ja mukavat myyjät. Sieltä mukaan tarttui Arabian sesonkikahvimukeja vuodelta 2007. ("Mitä ihmeen mukeja oot taas menny ostamaan!?!") Olipas piristävää käyä kirppiskierroksilla :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti