tiistai 7. elokuuta 2012

Sadepäivän lohtuvaatteet


Tiiättekö sen tunteen, kun aamulla on superharmaata ja pitäis lähteä liikkeelle. Silloin on parasta turvautua takuuvarmoihin lohtuvaatteisiin. Tänään päälle pääsikin henkkiksen huppari (ostettiin kummitytön kaa samanlaiset, kun oltiin ostoksilla), vanha harmaa t-paita, kirpparilta ostetut mukavaksi kuluneet farkut ja jonkinlaiset muunnokset tennareista. Osteliko kukaan muu pienenä kavereitten kanssa samoja vaatteita tai muita juttuja? Hanna, jos luet tätä, muistatko, kun ostettiin ainakin samanlaiset Nalle Puh yöpaidat ja samis hiusharjat? Hahhaa :)

Lisäks mulla on käytössä mun viime viikon Glitter ostokset: lompakko ja bling-bling-avainnauha. Kyllästyin töissä pitään mönkkärivalmistajan avainnauhaa ja ostin kunnon tyttöversion :) Se on kyllä saavuttanut suurta huomiota.

Värjäsin äsken hiukset. Viime kerrasta olikin vaan viis kuukautta. Ehkä näätte ne tässä joskus. Tuli jopa jotain muutosta vaikkei ihan näytäkään samalta kuin paketin kyljessä. Ööööö no surprise there. Pitäs kyllä käyä leikkauttaankin ne. Se ei oikein ite onnistu. Tai tietty, jos hakis semmosta rikottua tyyliä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti