keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

One more time - Barcelona


Nyt rekillä loput Barcelonan ostokset. Vasemmalta oikealle: paita Pull&Bear, neule kirpparilta, t-paita koristekivillä, valkonen kauluspaita pitsillä, paljettipaita ja boyfriend farkut Pimkie sekä pashmina huivi kirpparilta. En ehtiny kuin yhdelle kirpparille! Humana oli vähän niinku UFF Suomessa, eli ei mitään ihan halvinta, mutta tosi siistiä kamaa.


Ajattelin, että en kyllä osta mitään H&M:ltä, kerta niitä kamppeita saa täältäkin, mutta kun noi korkkarit oli vaan 3 €, niin pakkohan ne oli ostaa! Miksei täällä ikinä oo ne loputkaan alekengät alle 10-15 €? Niittiballerinat Bershka ja siniset ballerinat jostain kiinalaisten halpiskaupasta.

En ostanu muuten yhtään kelloa, vaikka niitä oli monessa paikassa tosi halvalla. Yhtä ihanaa kyllä jo kokeilin ranteeseenkin, mutta huomasin, että se ei toiminu ees siellä kaupassa, joten jätin väliin. Ois tietty voinu tingata, että paljolla lähtee, kun ei toimi. Jos siitä oli vaan patteri loppu, niin senhän ois saanu vaihettua. Olinpa tyhmä! Yritinkin sunnuntaina vaihtaa kellon pattereita, mutta se ei onnistunu kun yhen kellon kanssa. Kahesta muusta en saanu sitä takaosaa auki. Vien iskälle.

Mutta nyt se reissu sitten oiskin tässä. Useemmaks viikoks riitti juttua, niinku matkan jälkeen uumoiltiinkin :) Tällä viikolla en oo ees enää miettiny, että silloin maanantaina Barcelonassa tehtiin sitä ja tiistaina tätä. Kohti uusia seikkailuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti