tiistai 25. kesäkuuta 2013

Väriä ja valkoisia mekkoja






Hyvää Juhannuksen jälkeistä! Keskikesän juhla meni mukavasti maalaustalkoissa (maali vaan loppu kesken), savusaunoessa, uidessa, verhoja pätkiessä, juhlasuunnitelmia ideoidessa, grillatessa jne. Ja alkohan ne helteetkin sit, kun palas kaupunkiin.

Eilen käytiin siskon kanssa Tampereella häämekko-ostoksilla. Ostin itselleni tyypillisesti kaksi mekkoa :) Mutta molemmat oli kyllä alessa. Voin suositella Tampereella The Cloth House (pieni liike, mutta superhauskat myyjät) ja Lavem by Muotitalo Tyynelä (aika paljon mekkoja ja töissä ainakin yksi visiönääri). Pari muutakin kivaa ois varmasti ollu, mutta kaikki ei ollu eilen auki. Käytiin myös Morsiusgalleriassa, missä oli hirveesti mekkoja, mutta ei oikeen mulle mitään. Jospa sitä nyt kahella mekolla pärjäis... Mutta siis tarviinhan toisen sinne maistraattiin, kun se on eri päivänä! Näitä ostoksia ei voikaan täällä esitellä, koska look on Juhalle ylläri. Jos maltan olla paljastamatta!

Tänäänkin oli vielä vapaapäivä eli vietin siis minilomaa suorastaan. Huomenna takas sorvin ääreen taas. Mietin, että pitäiskö liittyä Marttoihin. Siskon kommentti oli kyllä mun nuukuusvinkeistä, että mut häädetään, koska muut ei enää vaikuta yhtään Martoilta :) Täytyypä tutustua tarkemmin. Moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti