sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Nahkatakki


Nyt sen tein: ostin itselleni ihan uuden nahkatakin, ihan kaupasta, ihan normaaliin hintaan. No kyseessä on kylläkin tekonahkarotsi eli hinta ei päätä huimannut (59,95 e). Oon tässä viime aikoina käyny kaikkien Jykylän liikkeiden valikoimat läpi ja tänään löyty vihdoin juuri sopiva yksilö Onlysta. Sopivan mittainen, sopivasti asennetta, slimmi malli, mukavan pehmeää matsku. Oikea jes-löytö!




Asusta poikaystävän, eikun miehen, kamohuivilla tai naisellisesti kukkatyyliin. Tästä tulee varmasti tän vuoden suosikkitakki. Ja kerta tänä vuonna ei oikein talvi meinaa kunnolla tulla, niin voisitko luovuttaa samantien ja muuttua jo kevääksi? Kiitos.

Korvikset Herkkusuu Korulta. Syötävän hyvännäköisiä koruja valmistava Herkkusuu ja minä oltiin samoilla messuilla tässä viikonloppuna. Persoonallisen käsityöläisen naminamivalikoimasta itseäni miellytti kuitenkin eniten nämä simppelit nappikorvikset.

Tämmönen yksipäiväinen viikonloppu on kyllä hintsusti liian lyhyt. Mutta tsemiä kaikille muillekin huomiseen maanantaihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti