tiistai 25. helmikuuta 2014

Heels, polish & Vogue



Uudet seittemän-ja-puolen-euron korkkarit, uusi kynsilakka ja pino lehtiä. Ah, ah ja vielä kerran ah! Kyllä elämä on ihanaa :) Vielä kun olisin Pariisissa Seinen rannalla lueskelemassa uudet korkkarit jalassa. No liekö sielläkään just nyt niin viihtyisää istuskella...

Kroatian reissu huhtikuulle on muuten varattu. Tai no lennot on varattu. Kiva lähteä matkalle!

Ens viikollakin ois lomaa. Koko viikko. Miestiskelin tässä taannoin, että mitä tekisin vai tekisinkö mitään. Juhan ehdotus oli loman bucket list ja siinä oiskin ehkä ideaa. Listaisin kaikkia mukavia juttuja, mitä ainakaan mukamas ei arkena ehdi ja tekisin kaikkea sellasta. Hmmmm... Tulee mieleen kirpparit, kyläily, kirjastossa käyminen. No sinne pitäis ehkä lisätä parvekkeen siivous ja kaappien järjestely. No mutta sekin voi olla ihan kivaa.

Joo täytyypä tehdä lista!

2 kommenttia:

  1. Vaikka itse etsisin eri asioita kuin nuo korkkarit Pariisin ja Barcelonan kirpparit houkuttaa ja tulee mieleen. Tänä vuonna kyllä eniten kiinnostaisi Lissabonin löydöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Barcelonassa kiertelinkin viime keväänä muutaman kirpparin ja second hand kaupan. Mukaan tarttuneet neule ja huivi onkin olleet kestosuosikkeja sittemmin. Ja Pariisi ois kyllä ihan must matkakohde jossain vaiheessa!

      Poista