tiistai 6. toukokuuta 2014

Eilistä päivää


Jaahas ja ollaankin jo toukokuuta eletty kuudenteen päivään saakka. Välillä kyllä tuntuu kuin eläis eilistä päivää. Kaikkia asioita, joita olis pitänyt jo hoitaa. Tekemättömiä töitä. Unohdettuja juttuja. Maito meni vanhaks. Mihin mennessä veroilmoitus piti jättää. Vuokranmaksu meni jo. Missä se muistilappu on.

Mutta arvaatkas mitä? Pitää elää tätä päivää. Piste. Jos tekemättömät asiat kertyy, kasaa niistä lista ja ah sitä tunnetta, kun pääsee vetämään viivoja tehtyjen hommien yli. Se aikaansaamisen tunne! Ja tee tilaa joka päivä myös oikeasti mielekkäille asioille. Mielekkäiden juttujen tekeminen ruokkii itseään, lisää positiivisutta ja mieli korkealla on taas energiaa hoitaa niitä ei-niin-mukaviakin hommia. Ja positiivisuuttahan kannattaa sitten levittää ympäristöönsä oikein urakalla. Pölläytellä oikein kunnolla ympäriinsä, niin ettei kukaan voi välttyä. Siitäs saavat ja saattaa itselläsikin olla vielä hitusen verran hauskempaa.

No tämän ruohonjuuripsykologisoinnin jälkeen tässäpä jutun teeman mukaisesti eilisen päivän asu.




Mekko Vila, takki H&M kirpparilta, huivi Carlings, kengät H&M, laukku (ja tässä on toinen laukku sisällä jeejee) Kroatialaisesta kojusta, kello New Yorker.

2 kommenttia:

  1. Sie oot Zarppa niin viisas! ja kauniskin vielä, kylläpä oot melkoinen pakkaus :) ja saat toiset hyvälle mielelle!

    t: AR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos AR! Tällaiset kommentit lämmittää mieltä niin paljon että! :D :D

      Poista