keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

The art of creativity










Kaivoinpas eilen vesivärit kaapin kätköistä ja aloin malaamaan! Juhan mielestä se oli hirmu hauskaa ja se räpsi varmaan sata kuvaa tästä harvinaislaatuisesta tapahtumasta :) En oo varmaan ainakaan vuoteen maalannu yhtään. Nyt suunnittelin, että jos vaan jättäis noi värit ja pensselit lojumaan näkösälle, niin tuliskohan niihin tartuttua useammin. Koska sehän oli hirveen hauskaa, olla mukamas luova. Mun luovuus ei tosiaan ollut aivan valloillaan ja out there, koska lähinnä maalasin kukkia Viherpiha-lehden kuvien mallin mukaan :) Aattelin käyttää noita maalauksia kortteina, esim. äitillä on kohta synttärit ja se on totaalinen kukkafriikki, joten sopii sille mainiosti.

Oonkin menossa tänään tavallisuudesta poiketen vasta iltaan töihin, joten voin näin aamusta toivotella kaikille mukavaa päivää. Mukavaa päivää!

4 kommenttia:

  1. Vesivärit on niin ihania! Mä en osaa yhtään piirtää mut silti on ihana taiteilla. Kyllä ne taiteluvälineet pitää olla koko ajan esillä, muuten ei tule harrastettua. Hienosti osaat piirtääkin! Meillä Sami aina nauraa mun töille. Sen pitää aina tehdä niin kuin lapselle; kysyä ensin multa mitä kuvassa on, kun ei niistä aina tiedä mitä yrittävät esittää =) Hienoin työni on kirahvi joka kuulema sitten näyttikin laamalta (en ymmärrä miten sen voi erottaa kun kyseessä oli kirahvi auringonlaskun jälkeen..)
    Laitahan taidettasi sitten esille.

    -AR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sami ei vaan tajuu :D Taiteilu on kyl hauskaa! Ja laama-kirahvi kuulostaa just hyvältä :)

      Poista
  2. Esille siis tänne blogiinkin =)
    -AR

    VastaaPoista