tiistai 26. kesäkuuta 2012

Jussi von pussi

Jaahas, juhannus oli ja meni. Sanokaa "Hep" joka on kuullut ainakin kerran, että: "Nyt se kesä sitten on ohi". Just joo. Eihän kesä oo ees vielä alkanu!

Keskityin viikonloppuna lähinnä aivotoiminnan minimoimiseen. Siskokin kommentoi sunnuntaina, että: "Nyt sulla on viimenenkin aivosolu kyllä vapaalla". Hahaa, OIKEIN!

Lisäksi keskityin tyylittömyyteen. Iskä oli löytäny jostain ihme jemmasta mun keltaset kolitsihousut (yks tyyppi on kirjottanu college oikeesti noin ja se oli hauskaa, joten aion käyttää sitä itekin), joita oon käyttäny joskus toka-kolmas-luokilla. No iskä oli sit ottanu ne itelleen hellehousuiks vaalean värin takia, mutta kun kuulin siitä, niin otinkin ne itelle käyttöön. Ihan mahtavat byysat! Ja ne on tehty Jyväskylässä. Hetken melkein mietin, että ottaisinko ne kaupunkihousuiks ja palauttaisin kotiinsa, mutta jätin kuitenkin maalle. Jyväskylä not ready :)


Lisäks löysin tommoset mun vanhat SPORTS-sandaalit. Ostettiin joskus mun enon kanssa molemmat tommoset samanlaiset. Niissä on tarrat ja kaikkee! ASIAA!

Ja kattokaas vielä tätä juhannusneitoa, ai että:


Hyvää juhannuksen jälkeistä elämää! Voisitko nyt alkaa kesä...

4 kommenttia:

  1. Ai hyvä päivä sun kanssais taas :D
    Ihmettelen vain että, minkä kokoinen sun isä on jos mahtuu sun 8-9- vuotiaana käyttämiin housuihin?! Toki ihailtavaa myös että itse mahdut moisiin :D tosi ihanat pökät mutta joo, ehkä enemmän vielä maallapidettävää mallia ;)

    AR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiän iskä on tosiaan aika hoikkanen. Sano se kyllä, että sen verran ne kinnas, että taskut jäi törrölleen :)

      Poista