sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Dreams and sticks

Voin kertoa, että ihan mikään järisyttävin viikonloppu tästä ei tullu. Ihan rentouttava kuitenkin. Ja tein pitkästä aikaa kunnon ruokaa kotona, mikä oli hauskaa. Lähinnä oon siis makoillu. Eilen kävin SPR-kirpparilla ja sieltä löytykin kaikkee kivaa (palataan tähän myöhemmin) ja tänään pesin ikkunat. Nyt tuntuu, kun ei ois laseja ollenkaan! Niin on kirkasta että!






Tein tollasia sunnuntai-illan naposteltavia. Ohuita leipätikkuja paistettu pannulla öljyssä, porkkanatikkuja ja kermaviilisoossi, jossa valkosipulia, mustapippuria, aromisuolaa, sokeria ja omenaviinietikkaa. Nams!

Jaahas nyt pyörii taas jalkapallo. Tässä mun ammattimaisia jalkapallokommentteja, joiden ansiosta Juhan mielestä on HIRMU KIVA kattoo mun kanssa näitä pelejä: 

"Tehkää oma maali." 

"Kuyt tuo kaivattuja jalkoja peliin." "Hehhee tuoko se jotain irtojalkoja sinne. Jee kainalot täynnä jalkoja juoksee sinne kentälle. Tässä pojat jalkoja."

"Kato, tossa lukee NED - DEN. Se on sama toistekin päin!"

"Tiiätkö, mikä ois hauskaa? Jos ton van Persien nimestä puuttus toi i-kirjain."


2 kommenttia:

  1. Heips, ihania kuvia taas! Mutta kyllä taas sai nauraa sun jalisjutuille :D Kyllä Juhalla on varmasti tylsää katsoa pelejä ilman sinua! Voisit tehdä näistäkin liiketoimintaa, myyt naisille hyviä kommentteja joilla viihdyttää pelin aikana jos ei muita niin ainakin itseään :D

    T: AR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti taas :D Täytyypä työstää tota liikeideaa!

      Poista