sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Little Christmas





Meillä oli Petran kaa eilen kahen hengen pikkujoulut Kuopiossa feat. Hannele. Käytiiin eka Matkuksessa shoppaileen (NYT OLEN KÄYNYT SIELLÄ!!) päivällä ja sit illaks oli varattu pöytä Isä Camillosta ja sen jälkee Pannuhuone ja Apteekkari (oli tosiaan melkoinen mummotunneli kuten Hannele asian ilmaisi) ennen hirveää jonotusta ja Ilonaa. Tänään kateltiin sit joku maailman huonoin elokuva (elokuvan tasosta kertoo, että seuralaiseni nukkui 1h 48min:sta 1h 44min, heräs viimesellä minuutilla ja parahti, että onko tää ollu näin huono koko ajan) ennenku ajelin takas kotiin. Suunniteltiin kuitenkin jo keväälle ULTIMATE PARTY WEEKENDiä, jossa valloitetaan kahden kaupungin yöelämä :D Hahahahaa!

Asuna pikkujouluissa oli varten vasten ostettu H&M:n mekko, joka makso vain 14,95 €. Veikkaan, että siitä tulee ikisuosikki! Rannekorukin H&M, laukku saatu (ostettu kuulemma aikoinaan Mökö ja Lurusta).


























Kaikki mun ympärillä on ollu enempi vähempi kipeinä ja nyt omakin nenä niiskuttaa ja kurkku on karhea. Niinpä suunnitelmana on tehdä loppuillaks samanlainen kolo kun Unskilla on parhaillaan ja linnottautua sinne. Hus pöpöt hus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti