perjantai 14. joulukuuta 2012

Tikkitakki ja muita juttuja


Sain jo kuulla, että älä enää esittele kirppisostoksia, kun toisilla on kirppisvieroitusoireita, mutta pakko vaan taas kerran! Tässä siis alkuviikon ja vähän aiempienkin aikojen löytöjä:







Maanantana Centrumilta tarttu matkaan United Colors of Benettonin tikkitakki (mikä klassikko ja ihana tummansininen sävy!) sekä kaks helmikaulakorua. H&M:n neulemekko/tunika aiemmin Kirpparilla.fi. Laukku on se H&M:n uus aleostos ja mokkasaappaat ostettu viime keväänä Cittarin alesta. Sillon oli jo niin kevät etten ehtiny käyttää kertaakaan, mutta nytpä on halvat saappaat päässy käyttöön. Ai niin ja tiistaina ostin vielä eurolla farkut Gummeruksenkadun Ekocenteriltä. O-ou tyypit!

Veli kävi äsken kylässä ja meillä oli hyvät keskustelut palvelimista ja UPSeista (kysyin Juhalta miten toi kirjotetaan :)). "Mikä on UPS?" "Mikä se palvelin oikeen on?" "Ai jossain on oikeesti joku mötikkä ja niillä on jäähdytyshuone?" Dropboxin käytön takia mua kuitenkin nimitettiin tällä viikolla työpaikan nörtiks, joten kyllä mäkin jotain osaan :D Tää loppu kyllä on nyt nannaa yhelle lukijalle, joka oli joskus kommentoinu Juhalle (ei kuiteskaan suoraan mulle), että voisin kirjottaa enemmän atk-juttuja. Esim. käydä KampusDatassa ja kertoa kokemuksia. Tässä oli pläjäys atk:ta! Haahaaahaa :) Hauskaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti