sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Sartsan kynsistudio


Pääsin tänään 13-vuotissynttäreille pitämään ohjelmanumeroa: kynsistudiota! Oli aika hauskaa hommaa. Varsinkin kun "asiakkaiden" kommentit oli niin rohkaisevia: "Eikä, mä en kestä miten ihanat!" "Sä oot kyllä oikeesti tosi taitava tässä." "Apua, miten hienot!" "Voi vitsi, ihana!" Kyllä kynsienlakkaajan sydäntä lämmittää :) Ja tässä kuvasatoa, mitä tuli tehtyä.








Suosikeiksi nousi Konadilla tehdyt kynsileimat. Alimmaisena itse asiassa omat kynnet vielä leimoilla lisättynä, koska pitihän mun testailla sen toimivuutta, kun vasta tällä viikolla ostin moisen kapistuksen. Mutta on se kyllä ihan hauska tapa saada tehtyä tarkkoja kuvioita ja aika helposti. Parin kokeilun jälkeen alko sujua mukavasti :)

Eilenkin oli hauska päivä. Käytiin työkaverin kanssa kirpparilla ja meininki oli tosiaan melkein kuin Macklemoren videossa. Hulluna löyty kaikkee ja sovittamaan ja taas löyty lisää ja sovittamaan ja ihan kreisiä! Kolme tuntia kierrettiin ihan tohkeissaan. Ja ostin taas kerran ihan himona paitoja. Esittelen löydöt ens kerralla. Nyt vielä hetki sunnuntaisohvalöhöilyä. Ja toi talvikin tuli. Ja joulukuu alko. TÄÄÄÄÄÄÄH??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti