lauantai 5. tammikuuta 2013

Colour my pants






Värikkäitä housuja on ollu jo jonkin aikaan, mutta mä oon innostunu niistä oikein toden teolla vasta vähän aikaa sitten. Joskin nää viininpunaset ostin Lindexin alesta jo yli vuos sitten. Laukku Seppälän alesta viime talvena ja sormus taitaa olla Lindexin alesta viime kesältä. Paitakin on muuten ostettu joskus aikoja sitten Lindexin alesta.






Tää toinen onkin taas henkkamaukkaa all over! Siniset housut ja kengät ostin yhellä "jouluahjaostosreissulla" pari viikkoa sitten alesta. Ruutupaita on poikien ja kirpparilta. Tule kesä ja avokas kelit!

Mulla on kaupoilla käydessä miltei aina semmonen ale radar päällä enkä juuri ees kattele normaalihintaisia tuotteita. Juha kyllä joskus sanoo, että sille on syynsä miksi tuo tuote on alessa... Mutta näähän on esim. kaikki super makeita!

Eilen vähän hipattiin ja ehkä tänäänkin vois vähän hipata. Nyt taian mennä keittään itelleni nuudeleita. Joskus aikoinaan kun tutustuin ekan kerran nuudeleihin, niin söin niitä vain ja ainoastaan silleen raakana. En enää tee niin. Nauttikaa lauantaista!

2 kommenttia:

  1. Nuudeleita raakana? Ai siis keittämättömänä? :D Hauskaa lauantaita! Hienoja on KAIKKI sun vaatteet, ihan sama mitä pistät päälles, hyvältä näyttää :)

    t: AR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo keittämättömänä on varmaan oikeampi termi :) Ja kiitos, olipa hieno palaute mun vaatteista :D

      Poista