maanantai 21. tammikuuta 2013

Kahdessadas juttu


Satuinpas huomaamaan viime kerralla ennen kuin aloin ees miettiä seuraavaa juttua, että täähän on 200. blogipostaus! Onnea minä ja blogi! Niinpä on hyvä hetki palata vaikka ajassa taaksepäin...




Whatever happened to 16 hangers? Tähän mennessä määrä yli tuplaantunu. Ja minä kun haaveilin väljyydestä. Jostain kumman syystä vaatteet ei oo enää mahtunu kaappiin ja niinpä oon ostanu lisää hengareita pariinkin otteeseen. Eikä ees löytyny enää valkosia kaikkiin!! Oikeastaanhan enää ei mahu lisää hengareita, joten pulassa ollaan... Mutta hei, viime viikolla en ostanu mitään muuta kuin ruokaa. En ehtiny sinne UFFillekaan. Enkä kyllä tänäänkään oo ostanu mitään, koska oon van nörtänny koneella koko päivän.

Just muuten lauantaina totesin kaverille, että en vieläkään osaa käyttää punaista huulipunaa. Vuosi 2013 vois olla huulipunan luvattu vuosi. Myös hiustyylin muutos on pohdituttanut ja eka postauksen lookihan näyttää aikas kivalta! Mutta en mä kyl varmaa tommosta halua kuiteskaa... Ääääh vaikeita nää hiusasiat.

Mutta aina, jos on pienintäkään syytä juhlaan, niin kannattaa juhlistaa. Niinpä tein hienot rahka-annokset illaks! Viikonloppuna muuten juhlistettiin Hannelen ja Tiinan kanssa, kun meiän kolmen kopla oli kasassa vuosien jälkeen. Oltiin samalla luokalla ekalta lukion kolmoselle ja nyt asutaan kaikki samassa kaupungissa ekaa kertaa sitten lukion loppumisen ja taiskin olla eka yhteinen happeningi sitten ylioppilasjuhlien. Potretti jäi ottamatta, koska oletettu tuntematon valokuvaaja osoittautuikin ääliöksi, mutta ehkä ens kerralla saadaan jatkoa muun muassa ekaluokan äitienpäivä-, kolmosluokan risteily- ja ylioppilaskuville.

ETTÄ EI MUUTA KUN MAHTAVAA MAANANTAI-ILTAA KAIKILLE! Lukekaahan seuraavatkin 200 juttua :)



2 kommenttia: