tiistai 1. tammikuuta 2013

Happy New Year, Happy New Year


Vuoden 2013 eka postaus! Jappajouujuppajippajeiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Vuosi vaihtui hyvissä tunnelmissa ja hauskassa seurassa, kun loppujen lopuks meille tuli paljon porukaa ja piettiin pirskeet, joissa tunnelma oli "tiukkaa ykköstä", ranskalaiset lötköjä ja nakeilla syvällisesti kaksi puolta. Ai että :D Ja aamulla, kun heräs niin joka paikka oli edelleen täynnä herkkuja. Huomenaamuna voi olla tosi turvonneet silmäpussit kaikesta suolasta. Mutta kuten meiän iskä sano: "Sipsit ei ees oo niin suolasia. Jos vertaa vaikka hampurilaiseen. Se suola siinä pinnassa vaan iskee suoraan makunastaan."

Eka päivä on sit mennykin aika lailla lökötellessä. Larry Crowne oli hyvä elokuva ja Justin Bieber dokkarikin piti kattoo. Iiiiiiik Justin! "I think about him like 99% of my life."

Mutta siis hyvää alkanutta vuotta kaikille! Höpöttelen lisää juttuja ja koitan keksiä jotain jännää ja toivotaan, että ne muutamat ihmiset (ehe ehe), jotka ei vielä lue mun blogia, löytää tänne :) Puhuttiin eilen aamuherätyksistä ja tultiin siihen lopputulokseen, että pitää vaan olla joka aamu, että "Waaaauuuu ihana aamu, siisti päivä tulossa, jee!" Että sitä vaan sit kaikki huomenaamulla toteuttamaan! Tässä vielä tsemppibiisi. Moi!




3 kommenttia: