maanantai 25. maaliskuuta 2013

Post Barcelona part 1


Kuinka nopeesti voi viikko mennä?!?! Auringonpaisteessa, hyvässä seurassa ja kaikkea mahdollista hämmästellessä tosi nopeesti. Tää reissu oli todellakin nimensä mukaisesti Varaslähtö kesään. Onneks näitä kuvia voi fiilistellä vielä kotonakin... Melkein tuntuu auringonsäde poskella.



















































Käveltiin joka päivä monta monta kilometriä ja silti tuntuu, että sata paikkaa jäi näkemättä. Hauska paikka se Barcelona oli! Kun tuosta värikylläisyydestä tärähti Helsingin harmaalle lentokentälle, niin morjens. Mutta kyllähän esimerkiks kotimatkalla Mäntsälän Tuuliruusu-huoltsikalla oli aika näyttävä kupolikatto ja Kuokkalan liikenneympyrän reikäpatsaskin on aika vavisuttava.

Ostin heti eilen palan espanjaa eli espanjalaisia appelsiineja kotiin. Mutta kyllä kotiin paluussa hyvääkin on. Esim. hyvä perkolaattorikahvi eikä mitään kummallisuuksia. Espanjaiset oli tosi iloisia, kun tilasin turistina cafe con lechen enkä vaan coffee with milk. Saa käyttää. Ja ruisleipä. Niin hyviä kuin lähikaupan ja pikkukuppiloiden patongit olikin, niin kyllä se vaan ruisleipä on ykkösjuttu!

Söin ensimmäistä kertaa ikinä sushi-pötkylän (yllättävän hyvää!), kokonaisen nuudeliannoksen puikoilla (onneks tilasin annoksen, jossa nuudelit oli kolmen spaghetin paksusia) ja jonkinlaisen ravun. Näköjään ihan tyystin omaksuttiin toi välimerellinen ruokakulttuuri, koska tänäänkin syötiin vasta klo 20.30 iltaruoka. Joskin ihan pottuja ja jauhelikastiketta.

Kaikki sujui ihan älyn hyvin. Ei näkyny hämäräheikkejä, taksikuskit ei huijannu, kukaan ei eksyny, saanu ripulia tai hukannu passia. Ainut jännityksen paikka oli oikeastaan painaako matkalaukku kotimatkalla yli 20kg. No vaan 19! Kilo ois vielä mahtunu (muuta älkää huoliko, ostin ihan kivasti kaikkea ja palataan tähän myöhemmin).

Että koskas lähettäis uudelle reissulle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti