tiistai 4. maaliskuuta 2014

Check check check


Loman bucket list jäi kyllä oikeesti vähän vaiheeseen ja ajattelin loppujen lopuksi keskittyä vain mukavaan rentoiluun ja ajanvirrassa lillumiseen. Mutta oikeastaan monta ajateltua juttua jo näin tiistaihin mennessä toteutettu:

Käy kirppareilla: check
Nuku myöhään: check
Kun heräät, siirry sängystä sohvalle jatkamaan unia: check
Aamu(päivä)juoksulenkki: check
Kotispa: check
Tee ruokaa: check
Kaappien raivaus: semicheck
Siivous: semicheck
Valvo myöhään katsoen elokuvia (ja syö herkkuja, että pysyt hereillä): check

Kyllä tää lomailukin välillä vaan toimii. Alla muuten kirppislöytöjä lauantailta, kun olin siskolle ja kaverille kirppisoppaana. Unelmahommaa meikäläiselle :)

 Vilan paidassa rusetin lisäksi ihana yksityiskohta niskan vetoketju 2,50 e, Crockerin täydelliset mustat farkut 2 e.


Musta perushuppari, jollaista oon havitellu jo pitkän aikaa 4,50 e, Vilan pitkä raitapaita 2 e ja hauskat (sekä supermukavat) H&M:n palalegginsit 2 e. Juha kysy eilen tästä asusta, että oonko joku ninja. Vastasin, että joo, harrastan nykyään ninjailua.


H&M:n valkoinen liehupaita 1 e ja The SAKin lompakko 2 e. Lisäksi ostin vielä Arabian 24h kupin, tyynynpäällisen, älypelin ja yhet kesäkengät, joita vastaavat oon kuluttanu aivan loppuun. Ai niin ja Prisman alelaarista löysin vielä 10 e korkonilkkurit.

Näin suuri määrä uusia löytöjä, kylla painostaa entisestään jatkamaan tota kaappien raivaustoimintaa. Nyt on muuten Katriinan kirppiksellä tosi halvat pöydät kerrotaan Hetkiä blogissa, missä munkin blogi mainittu. Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti