torstai 6. maaliskuuta 2014

Rusetteja ja rannerenkaita







Tein viime viikolla päätöksen muuttua vannoutuneesta rannekellon käyttäjästä välillä rannerenkaan käyttäjäksi. Tuollaisia massiivisemman puoleisia rannerenkaita on jostain kertynyt ihan jonkin verran ja niitä ei tuu arki/työkäytössä ikään pidettyä oikeassa eli hiirikädessä. Sitä kolinaa ja kalkutusta ei kestä kukaan. Rannekellon kaveriksi vasempaan käteen ei taas näin isoa korua voi parittaa, joten ratkaisuna kello välillä pois. Arvatkaa vaan montako kertaa päivässä yritän kattoa aikaa rannerenkaasta. Näin lomallahan kelloa ei tartte kattoakaan. Häh, joko se on kohta puol viis!!

Kuvien rannerengas Barcelonasta. Muut erinäisiä löytöjä ja lahjoja sieltä sun täältä. Viime kerralla kirpparilta löytynyt rusettipaita on osoittautunut jo ihan suursuosikiksi.

Kaappien raivausprojekti jatkuu ja kohta on taas peräkonttikirppis liikenteessä. Lisäks tänään varailtu majoitusta Splitistä, tilattu kiitoskorttien kuvat (sukulaistädit hiillostaa) ja pyykätty ikuisuuden odottaneet valkopyykit. Pyykkäsin siis suurin piirtein kaikki meidän valkoiset vaatteet ja niitä kertyi puoli koneellista.

Mitäköhän sitten?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti