maanantai 8. syyskuuta 2014

Loppisfynd


Huomatkaa otsikosta yritykseni verestää vanhoja kunnon ruotsinkielen taitoja. Drömhem & trädgård lehti oli tähän hyvä startti. Ymmärtää kyllä aika hyvin, mutta auta armias jos pitäisi börja att prata. Kanske jag fortsätter ännu blogga på finska.

Mutta tässäpä siis viime kerran kirppislöydöt. Pitkästä aikaa sisustusjuttuja ja laukkuja. Eikä yhtään vaatetta!





Italialaiset vintage laukut on kyllä enemmän kesään sopivia, mutta tuleehan se kesä taas ensi vuonnakin. Toinen on jopa vero rettile (aitoa käärmettä, todellinen kielikylpy tänään). Puu-ukko oikoo käsiään milloin missäkin, lasipurnukassa on karkkeja, tyynynpäällinen odottelee vielä sopivaa sisusta, vanha juusto-astia on kerrassaan mainio vaikka tomaateille ja kartutin myös vanhojen Arabian astioiden kokoelmaa. Voi miten vähän oonkaan ehtiny kirppareille viime aikoina!

Toisaalta on kyllä välillä tuntunu taas siltä, ettei ehdi yhtään mitään. Tänään just mietin, että oon ihan kuiva peruna. Sitten ajattelin, että kaipaan jotain käsillätekemistä, joten päätin ommella ratkenneen hameen halkion. No eipä löytyny ompelutarvikepussukkaa mistään! Että se siitä sitten. Kertokaa jos tulee kylillä vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti