sunnuntai 14. syyskuuta 2014

These boots are made for walking


Löysin tällä viikolla Vagabondin nilkkurit roskiksen vierestä. Ja sattuivat olemaan juuri oikeaa kokoa. Kiitos vaan naapuri. Jos on heittämässä jotain erittäin käyttökelpoista roskiin, niin ihan hyvin voi kyllä hetkeks ainakin jättää ne näkösälle siihen roskiksen sivuun. Joku voi ilahtua kovasti löydöstään!

Kengät oli oikein käyttäkelpoiset viikonlopun mökkireissulla. Sopi niin metsäsamoiluun kuin saunareissulle. Siskon mökille oli tullut myös palju. Lilluttiin paljussa, käytiin uimassa, lilluttiin paljussa, käytiin uimassa, lilluttiin paljussa, käytiin uimassa. Ainut "huono puoli" oli takaraivoon tähtitaivaan ihailusta tullut kipeä kuhmu. Voivoi näitä first world problemsseja!







Farkut ja muhkuneule aikoinaan kirpparilta, ruutuhuivi syksyn uutuushankinta Lindexiltä. Siirryin nyt muuten ekaa kertaa käyttämään sukkia. Suloinen syksy.

Perjantaina käytiin pitkästä aikaa Lutakossa. Tai minä kävin piiiiiiiiiitkästä aikaa. Kyllähän se livemusiikki vaan toimii, vaikka Red Eleveniä olin etukäteen kuunnellut noin yhden kappaleen verran. Eipä ollut ainakaan liikaa odotuksia. Mutta pisti jalan nytkyttään ja tykkäsin. Tsemppiä vaan poijjaat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti