maanantai 22. syyskuuta 2014

Transpiraatio


Inspiraatio antaa joskus odottaa itseään. Se jää jonnekin sinne kiireen jalkoihin. Urautuneen aivokulun kiemuraan. Ehkä tylsistyneen mielen mielikuvituksettomaan ajatteluun. Mutta kun pysähtyy ja vähän tuumailee, niin kuinka nautinnollista onkaan Tankki täyteen Emilia Vilénin sanoin huudahtaa "Sain tranpiraation!"

Luovuus ei lopu sitä käyttämällä vaan ruokkii itse itseään. Kuinka paljon porukkaa kulkeekaan päivästä toiseen ajattelematta yhtään laatikon ulkopuolelta. Ja okei, sitten on niitä tyyppejä jotka on koko ajan niin p****leen lennokkaita ideoineen, että eihän sitäkään kukaan kestä. Kannatan ehkä pidemmän päälle sellaista realistista luovuutta, jolla kuitenkin haastat itseäsi uuteen ajatteluun ja uusiin juttuihin koko ajan. Olipa se sitten kirjontaa (ostin just oppaan kirpparilta), huonekalujen järjestyksen muuttamista, taiteen tekemistä, uusien ihmmisten tapaamista, työympäristön kehittämistä tai vaikka jonkun superkeksinnön työstämistä (haluaisinkin keksiä superkeksinnön!).

Vietin pitkästä aikaa pitkää viikonloppua. Ensin ajattelin, että keksiskö oikein jotain jännää. No en keksiny. Mutta tyhjä aikakin antaa paljon. Tässäpä inspiraatiota:

"The woman who does not require validation from anyone is the most feared individual on the planet." - Mohadesa Najumi

"Nykyisin ymmärrän, ettei minun tarvitse näyttää huippu-urheilijalta. Minä olen kirjailija. Kun laitan uimapuvun ylleni, saan näyttää prinssinakilta." - Rosa Meriläinen
No joo, kannattaa silti liikkua. Sekin antaa tilaa uusille ajatuksille.

Keväällä voisi todella matkustaa Pariisiin! Ennen sitä voisi tehdä vaikka kaksi muuta reissua.

"Kindness. It doesn't cost a damn thing. Sprinkle that shit everywhere."

"Creativity is intelligence having fun." - Albert Einstein







Inspiroivaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti