perjantai 27. toukokuuta 2011

Rekillinen vaatetta, 10 kg lohta ja blogien taisto




Tässä tämä "kuuluisa" rack nyt on. Ajatuksenahan mulla tän rekin hankinnassa (jonka kaverini Jouko mahdollisti ja jota elämäni valo Juha vastusteli) oli, että voin aina säännöllisin väliajoin vaihtaa tähän garderoobin. Että tulisi käytettyä muitakin, kuin niitä vaatekaapin pinossa päällimmäisenä olevia vaatteita. Tässä voi myös suunnitella asukokonaisuuksia. Haluan myös pitää ton hengarimäärän vaan 16:ssa, jotta toi rekki on tollai väljä, kuten jossain hienoissa putiikeissa (en oo käyny sellasissa, mutta nähny telkusta). Tällä hetkellä käytetään siis farkkua, valkoista, vähän korallia ja leopardihuivia. Toiveena myös lämpimät kelit noille topeille kiitos :)

Rekin ideana on siis mahdollistaa myös löytöjen tekeminen omasta kaapista, mutta koska olen mahdoton hamstraaja, niin esittelen nyt myös viimeisimmät kirppislöydöt. Laukku löytyi viime sunnuntaina Keskisuomalaisen pihakirpparilta tinkaamisen jälkeen 4 eurolla. Se on tosi kivan kokoinen ja jämäkkä, vaikka yleensä käytän lötkömpiä laukkuja. Mutta tossa ei tuu kannettua viittä kiloa kaikkea turhaa mukanaan. Noilla ICONin kengillä sen sijaan oon tepsutellu jo pari päivää ja osoittautuivat tosi hyviksi. Ostin ne Centrum kirpparilta hintaan 0,10e. Siis kymmenellä sentillä!! Jonkun on täytynyt vihata niitä ennen, mutta nyt löysivät onnellisen omistajan :) Noi lököt farkut on H&M:ää kirpparilta 3e ja rannerengas Kävelykatukirppikseltä 1e.






Tänään olinkin sit hieman erilaisella ostosreissulla. Oltiin iskän kanssa kaupoilla ja ostettiin mm. 10kg lohta, 15 kurkkua, 7kg tomaattia ja 5kg maitorahkaa. Ihan normimeiningit. Mukana oli myös mun varamummo porukoitten naapurista, jonka mielestä olin "yhtä söpö kuin aina ennenkin" ja jonka oli pakko tarjota mulle sämpylä, etten tule liian laihaksi. Kiitos :)

Ja mun blogi on jo saavuttanut mainetta näissä bloggauspiireissä :) Kiitos tästä huomiosta Antti! En tiennytkään aiheuttavani tällä viattomalla toiminnallani näin suuria tunteita. Toivoisin silti, että voisit lisätä päiväkirjaasi kuvamateriaalia itsestäsi salihousuissa ja stetsonissa, vaikka veinkin nyt ilmeisesti siivet sun muotiblogihaaveilta. Salihousut todellakin on tehneet comebackin ja stetson toimii mainiosti näin kesällä, joten oot ihan inessä tässä muotiskenessä.

Hauskaa perjantain jatkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti