keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Housewife

Mulla alko tänään loppuviikon kestävä loma ja sit ens maanantaina alkaa armoton gradun teko!!!!!!!!!!!!!! Aamulla oli kyllä melkein vaikeuksia suhtautua siihen, että ei ollu oikeastaan pakko mennä minnekään tai tehä mitään. Käväsin kyl sit kuitenkin töissä vielä kahvittelemassa mukavaisten työkavereiden kanssa ja palauttamassa kuulokkeet. Mutta muuten touhuilin oikeestaan vaan kotona kaikenlaista. Siivosin keittiön, raivaisin hirveen määrän turhia papepreita roskiin, keräsin kaikkein kesäisimmät kengät valmiiksi matkalle varastoon ja äsken jopa leivoin nöttösiä (lehti/voitaikina+chilitonnikala+tuorejuusto). Ihan super housewife meiningit :)

Pystyin käymään myös keskellä päivää kirpparilla. Jee! Tällä kertaa iskin Gummeruksenkadun EkoCenteriin. Matkaan tarttui pari paitaa ja Olivia-lehti. Oon tässä pohdiskellu jonkun lehtitilauksen aloittamista, kun tällä hetkellä mulle ei tuu mitään lehtiä. Mutta oikeastaan onkin halvempaa ostaa aina kirpparilta kohdalle osuva lehti. Monesti ihan uusimman numeronkin voi saada parilla eurolla. EkoCenterillä lehdet oli 0,10 e tsipale. Ja vaatteet menee kilohinnan mukaan, joten varsinkin kevyet vaatteet on tooooooooooooooosi edullisia.

Mutta hei, tässäpä kuvia niistä mun puolinahkahousuista. Vielä puol vuotta sitten en kyllä ois tommosia ostanu, mutta nyt ne tuntu just makeilta. Noi on siis eestä tekonahkaa ja takaa normaalia housua. Löytyivät Lindexin -70% rekistä. Kannattaa yhdistää yksinkertaiseen paitaan (viikonloppuna käytin valkoisen t-paidan kanssa) eikä missään tapauksessa pidä parittaa nahkatakin kanssa. Toi nahka on nimittäin jujuna just kiva, mutta ei pidä vetää övereitä. Housut oli myös hyvä conversation piece :D Tadaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti