sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Oulu


Oulun reissusta selvitty ja hauskaa oli! Oltiin hotellissa yötä, syötiin ihanat hotelliaamiaiset, käytiin Kauppuri5:ssa hampurilaisilla, shoppailtiin (muut osti laukkuja, mutta mä en!!!), vietettiin tupareita, heiluttiin yössä ja poseerasin paikallisen nähtävyyden Toripolliisin kanssa. Aikas lepponen kaveri :) Kaikki toripoliisit ovatkin aikoinaan olleet leppoisia ja mahakkaita. Ensimmäinen ja pitkäaikaisin toripoliisi Jaakko Mikkola on kuulemma 1900-luvun alussa pitänyt järjestystä yllä mm. kehottamalla miesporukoita "Herrat on hyvä ja hajjaantuu!" Haahhhaahahaa!

En kyllä ihan ymmärrä naisia, jotka sanoo käyttävänsä AINA korkokenkiä. Yritin olla järkevä pakkaaja ja otin vaan yhet kengät eli noi nilkkurit (H&M) mukaan. Kyllä mä ihan hyvin niillä jaksoin kolme päivää, mutta en ois kyl enää kestäny yhtään enempää. Mutta kai se on tottumuskysymyskin. Noi Leen farkut löysin viime viikolla kirpparilta 4 eurolla. Aika lailla parhaat farkut, mitä mulla on ikinä ollu.

Vaikka reissu oli kiva, niin kivaa oli palata kotiinkin. Niinhän se aina on. Hei nyt musaa, kun viime sunnuntaina taas jäädä väliin. Tää soi 45:ssa ja näilläkin on hyvät bileet :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti