perjantai 9. syyskuuta 2011

It's all in the details







Yksityiskohdat on vaatteissa tärkeitä. Kivat kuosit, napit, solmut ja rusetit on mun lemppareita. Tässä viime päivien kirppislöytöjen yksityiskohtia. Eilen kävin pitkästä aikaa Centrumilla ja olin jo vähän peloissani, kun sullouduin noin 20 vaatteen kanssa sovituskoppiin. Peloissani siis siitä, että jos kaikki on ihania, niin mihin ne mahtuu. Onneks valtaosa karsiutui kuitenkin pois ja mukaan lähti VAIN kirsikkaneule, kukkaleggingsit, sininen neulepaita kultalangalla ja sit vielä yks lehti. Harmaa neule ja nappikaulushuppari sieltä EkoCenteriltä ja toi hassu tuulimyllykaulakoru löyty tänään Seppälän SPR-kirpparilta.

Lomapäivät käytetty siis tehokkaasti kirpparishoppailuun :) Sain kyllä myös uusia töitä (JUHUU!) joten mun gradun tekoaika lyhenikin suunnitellusta kahdesta kuukaudesta viikkoon... Ööööö hups. Mutta töistä ei voi kieltäytyä, joten ehkä teen gradua öisin (niin varmaan). Joka tapuksessa teen sen nyt syksyllä ja sillä sipuli! Ei muita vaihtoehtoja. Täytyy toitottaa tätä mahdollisimman laajalle, jotta ympäristön paineet nousee niin koviksi, että on vaan pakko valmistua :D

Aikataulukiireistä huolimatta aion relata tän viikonlopun sieni- ja puolukkametsässä sekä äitin herkkupatojen äärellä. Rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Hienoja löytöjä. Tuulimyllykaulakoru on uskomattoman kaunis! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Salla! Se oli ihan pakko ottaa matkaan ja eurolla ihana löytö. Kirpparit on parhaita!

    VastaaPoista