keskiviikko 4. tammikuuta 2012

aktiivisuus shmaktiivisuus

Mun aktiivinen elämä ei nyt ihan lähteny putkeen. Tänään ajattelin, että nyt teen OIKEIN kivan blogijutun ja sanoin Juhalle, että otappas oikeen kuva. Sit masennuin mun hiuksista, jotka on rumat, likaset ja joita voi pitää vain ja ainoastaan yhdellä tavalla: kiinni! Lisäks mulla on leuassa kauhea näppy, joka vaan vaihtaa paikkaa eikä tunnu katoavan ikinä! Joten menin vaan peiton alle piiloon julmaa maailmaa.




Saatiin töistä joululahjaks tommoset Pentikin villahuovat. Se on aivan ihana ja niin lämmin! Levitettiin meiän daybed, että siinä mahtuu oikeen mukavasti lokoileen. Se onkin ollu kyllä kiva, paitsi että Juha potkas siihen ulkonevaan sohvan jalkaan ja siltä murtu pikkuvarvas. 

Uuno onkin maalla vielä lomailemassa. Se pyydysti muuten viime viikolla hiiren yöllä sisältä ja toi sen ylpeänä sänkyyn. Onneks se öttiäinen oli jo kuollu. Otin hiiren hännästä kiinni ja kannoin ulos ja kissa meni perässä :)

Hei en oo vieläkään sortunu ale-ostoksille. Peukkua! Katotaan vaan, niin tällä kaikella on vielä ylitsevuotavan tavarantäyteinen loppu :) Hei tää kirjottelu piristi, jee! Palataan ystäväiset!

2 kommenttia: