sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Kaksituhattakaksitoista

Se on uusi vuosi alkanut! Oh how the time flies!

Olin viikon lomalla ilman tietokonetta ja keskityin lähinnä nukkumiseen ja hömppäromaanien lukemiseen. Tässä muutama kuva viikon varrelta. Olin ollu kai aika kiltti, kun sain paljon kivoja lahjoja. Äsken purin vasta lahjat pusseista ja ihastelin kaikkia vielä kertaalleen :) Mä oon onneks kuulemma ikuisesti lapsi niin, että tuun aina saamaan lahjoja. Kivaa!






Jouluruusu kukki pihalla kukkapenkissä tähän aikaan vuodesta! Nyt se kyllä tais jäätyä pystyyn, kun tulikin pakkasta. Vietin uutta vuotta pitkästä aikaa kaupungissa. Hurjaa pauketta! Ja hirveitä jonoja joka paikkaan mennen tullen. Ehdinpäs eilen äkkiä ruokakauppareissulla poiketa Lindexiin ostamaan alepaljettitopin. Muuten en oo alennusmyynneissä käynykkään. Eikä kyllä pitäiskään huomioiden, että äsken yritin epätoivoisesti tunkea vaatteita kaappiin. Muhun iskis kuitenkin semmonen "HAAAAA, ostetaan kun halvalla saadaan" -kohtaus.

Mutta oikein hyvää alkanutta vuotta 2012 kaikille! Tää yrittäis aktivoitua niin blogin kirjoittamisen kuin gradun tekemisen kuin muutaman muunkin asian suhteen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti