torstai 15. maaliskuuta 2012

Akka ja auto huollettu




Ostin joku kerta kirpparilta tommosen valkosen leveän nappipaidan sillä ajatuksella, että se on kiva kesällä. Mutta on se ihan kiva talvellakin!

Tänään vein aamulla heti kaheksalta auton huoltoon. Heti, kun olin varannu sen ajan  mietin, että miks varasin sen jo kaheksaks. Sillonhan ei oo auki kun Prisma! No kävinkin ekaks Prismassa ja löysin vitosella poistoista ihanan mekon! Sitten varasin ysiks Prisman parturi-kampaamosta ajan. Siellä mun hiukset leikkas Mikko (jos luin nimen peilin kautta oikein...). Se oli hyvä leikkaamaan ja sillä oli hyvät huonot jutut. Meen kyllä toistekin! Tiedättekö, kun ne parturissa laittaa sen viitan päälle ja sit vielä kaulaan sen valkosen lepareen siihen väliin, niin alkaa näyttää ihan körttiläispapilta! Onko mulla kohtalotovereita?

Pään huollon jälkeen kahvittelin Pressossa ja sit olikin jo kirpparit auki :) Kävin SPR:llä ja Kirpparilla.fi:ssä (jotenki toi nimi on kyl vähä tyhmä). En löytäny mitään ihmeellistä, pari lehteä, pari kirjaa ja pari huivia. Toisaalta ihan hyvä, kun auton huoltoon menikin omaisuus. Karseeta! Onneks mulla oli sentään etukuponki, jolla sai 15 e:n arvoisen tuotepaketin. Siinä oli joku pesuainepullo, paperirulla ja sieni. WOUWOUWOU!!!!!!! Sit kävin vielä katsastuttamassa auton. Eka mulla ei ollu rekisteriote mukana, kun menin sisälle. Niitä ukkoja vähän huvitti, mutta nauroin vaan mukana. Ens kerralla sit jo osaan :)

4 kommenttia:

  1. makee toi sun kello! tykkään kyl paljo! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mäkin tykkään :) Ja silti aina vaan himoitsen uusia...

    VastaaPoista
  3. no eikai tuosta varmaa voi olla tykkäämättäkää :D aijaa sulla on semmonen himotuksen kohde.. eikö tuolla muka pärjää? :)

    VastaaPoista
  4. Ei todellakaan :D Fiiliksen ja muun asun ja asusteiden mukaanhan se kello täytyy valita!

    VastaaPoista