lauantai 17. maaliskuuta 2012

A hint of yellow




Ostin tollaset isot keltaset tyynyt kirpparilta yks kerta, koska ne oli niin halvat ja isot. Sit itse asiassa, kun ajelin kotiin noi tyynyt auton peräkontissa, mietin, että miks ees ostin ne. Nehän on niin isot ja keltaset. Tulin kotiin ja kerroin Juhallekin, että ostin isot ja keltaset tyynyt enkä ees tiiä miks. Mutta sitten, kun toin ne sisälle, niin molemmat tykättiin niistä hirveesti. Ne tuo ihanan tuulahduksen kevättä ja on kätevät vaikka lattiatyynyinäkin, jos sohvalle pitää mahtua useampi kuin yksi ihminen. Toi daybed-tyylinen sohva on ollu meillä jo kauan, vaikka Juhalta on menny sen kanssa hermot jo sata vuotta. Musta se on kuitenkin ihana, vähän romanttinen ja tyyliä voi vaihtaa helposti tyynyillä ja tolla päiväpeitolla. Nyt itse asiassa taidetaan saada jossain vaiheessa uus-vanha sohva mun siskolta, kun niillä on menny hermo omaansa. Daybediäni en suinkaan heitä pois, vaan laitan sen säilöön siihen saakka, että meillä on vierashuone.



Oon tehny graduani tässä pari päivää, mutta välillä on pakko pitää taukoa ja sainkin vaihdettua noi verhot. Olkkarissa siis nyt Ikean lintuverhot ja olkkarissa ennen olleen Vallilan verhon vaihdoin makkariin eriparikaveriks toiselle siellä ennen olleelle verholle. Mulla on näköjään aina verhot ja päiväpeitot rutussa. Mutta ei se oo niin justiinsa. En ees omista silitysrautaa, joten ei asialle voi oikeen mitään tehdäkään.

Jaaha ja takas gradun pariin. Aattelin jo, että kiellän itseltäni kaiken hauskan niin kauan, kunnes gradu on valmis. Ei shoppailua, ei kirppareita, ei kavereita, ei sukulointia, ei yöelämää... Mutta vähän mietin, että ehkä se ois liian kauheeta. Sit ei vois blogiinkaan ollenkaan kirjottaa, koska tää on musta aika hauskaa. Yritän rajoittaa sopivasti. Pitäkää mulle peukkuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti