sunnuntai 14. lokakuuta 2012

JYP - Ilves



Nyt seuraa blogin historiassa uusi aluevaltaus: jääkiekko!


Oltiin tosiaan eilen Raipen ja Hannelen kanssa Synergia Areenalla kattomassa JYP - Ilves peliä. Mun aiempi jääkiekkokokemushan perustu siskonpojan junnumatsiin. Tässä huomioita:

Hirveen hankala pysyä kärryillä, mitä tapahtuu, kun ei kukaan selosta.

Kauheen pieni se kiekko, esim. hankala huomata meneekö se maaliin vai ei.

Aika epäselvä tosta pieneltä tötskän ruudulta nähdä mitään uusintaa.

Aina, kun hyvä biisi lähtee soimaan, niin se loppu saman tein.



Erätauoilla (Juha yritti huijata, että ne ois puoliaikoja) syötiin kädenlämpöistä makkaraa ja karkkia. Ja tietty käytiin myös fanituotemyymälässä, mutta siinä oli kauppa, josta selvisin ostamatta mitään.


Ja olihan siellä tosiaan ihan hauskaa! Enkä mä tiiä oliko tää nyt ammattilaisten mielestä jotenkin "huono" matsi, mutta musta oli ainakin ihan hauskaa, että tuli maaleja molemmille. Mitä nyt välillä puhuttiin esim. shavereista ja tulikin maali enkä ihan ollu kärryillä. Melkein aattelin jossain välissä, kun Ilves johti, että oishan se ihan reilua niittenkin vaihteeks voittaa. Mutta olihan se kiva kun meiän omat pojat voitti!


Kiitokset Hannelelle ja Hannelen iskälle! Kyllä voin lähteä toistekin! Kuunnellaas tähän loppuun vielä oikeasti antautuneita oman kylän urheilun kannattajia. Kyl mä pystyn ymmärtämään, että urheilu vie mennessään, onhan tässäkin hommassa fiilis kohillaan!



4 kommenttia:

  1. Nää sun urheiluun liittyvät kirjoitukset on aina ihan huippuja! Näet urheilun ihan erilaisesta näkökulmasta, nämäkin huomiot olivat loistavia :D

    t: AR

    VastaaPoista
  2. Arvaa kuulostiko tutulta;) Mutta harjoittelu tekee mestarin tässäkin: selostuksen puutteeseen tottuu ja kiekonkin alkaa huomata, ajoittain ennättää jopa tunnistaa, kuka tekee mitäkin... Meidän hallissa makkarat on kyllä kuumia, että tervetuloa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja munkit testatusti hyviä! Ei näyttäny nekään täällä kovin houkuttelevilta... PiPSin matsiin siis :)

      Poista