sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Saaristolaiselämää



 Herättiin eilen viiden jälkeen ja lähettiin ajeleen kohti saaristoa, Naantalista vähän pöpelikköön... öhöm siis idyllisiä pikkuteitä ulkosaaristoon (voikohan näin sanoa) päin. Siellä oli ristiäiset, tarjolla ahvenkeittoa ja pojasta tuli Valtti. Eiks oo hauska nimi! Nimi sai joiltain huulen pyöreäksi, mutta lisäksi ristiäisissä kuultiin muun muassa seuraavaa: "Hetken huumasta ikuiseen hirteen". Aijjaij :D



Eilinen menikin siis istuessa ja syödessä, niin että maha oli kuin jalkapallo illalla. Tänä aamuna lähettiin sitten kierteleen vähän rantaan. Naantalissa paisto jälleen kerran koko reissun aurinko! Kotona sen sijaan sato vettä lähtiessä ja tullessa.



Ylläripyllärinä poikien kalareissun jälkeen päästiin Jossunkin kaa vähän veneellä huristeleen. On se meri vaan ihan uskomaton juttu! Se jonkinlainen ihan omanlaisensa vapauden tunne ja kaukokaipuu, mikä merellä tulee, se vaan toimii.





Tulomatkalla poikettiin mun iloksi vielä Ideaparkissa. Täyttämään sitä koloa, mikä varman yli kymmenen laukun myynnistä sillon viikko sitten tuli, löysin onneks Mangosta yhen uuden ihanuuden :) Esittelen sen vaikka myöhemmin. Nyt meen sohvalle myhnäämään. Moips.

4 kommenttia:

  1. Hauska reissu, saaristot on ihania, ainakin mun mielikuvituksessa koska en ole koskaan käynyt :( Mutta voisin asua sellaisessa Saaristolaislääkäri-maisemassa (ootko katsonut sitä sarjaa :))

    Hyvä kun teillä Juhan kanssa tuo kommunikointikin toimii ;) Hassuja olette!

    T: AR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sun täytyy mennä saaristoon! En mäkään kyllä ennen oikeastaan ollu käyny ennenkun toi Juhan siskon perhe sinne muutti. Pidin sitä ihan hulluna ajatuksena, mutta kyllä alan pikkuhiljaa ehkä ymmärtää... Tyytyväisenä silti keskellä Suomea asustelen :)

      Joo on hirveen kätevä täällä blogin kommenttiosiossa käyä keskustelua :D Tuo ihan uutta tuulta suhteeseen :)

      Poista