tiistai 23. lokakuuta 2012

Villahousut



Kääks kun talvi tulee! Pipokin otettu taas käyttöön. Toi ite neulottu pipo on paras, mutta vähänkö tää mun 3 euron kaulaliina on kans ollu hyvä! Jotenkin siitä löytyy oikea sävy joka tilanteeseen. Hienosti käy myös tän mun viime sunnuntaina löydetyn kirppistakin kanssa, joka ei oo yhtään samanlainen, kuin tää vanha täällä  tai täällä. Siis ei yhtään. Vaikka kirppiskaveri Hannelekin luuli, että jokos sä laitoit sen uuden takin päälle, vaikka se oli edelleen autossa ja vanha päällä :D MUTTA sit se katto tarkemmin ja sano "Eiku onhan toi ihan erilainen". Niin justiin!



























No tänään kävin sit ihan pikkasen vaan kaupoilla ja ostin tämmöset kuviolliset villahousut, minkä jälkeen päätin, että nyt mulla täytyy olla aika lailla kaikkea. Niinpä sen sijaan, että oisin ostanu kaikkia ihania juttuja, mitä näin (no lukuunottamatta paria kynsilakkaa ja korviksia), yritin miettiä jo kaupassa, että mitäs mulla ois kotona, mikä ois vähän tän tyylistä tai miten voisin tuunata jostain vanhasta jutusta uuden ja jännän. Keksinkin hyviä ideoita liittyen paljetteihin, pitsiverhoon ja kankaan leikkelyyn. Toivottavasti saan aikaseks alkaa toteuttaa niitä ja jaan sitten teiän kaikkien kanssa! Sitä odotellessa kuljailen näissä villahousuissa.

4 kommenttia:

  1. Ihana kello <3 tykkään todella paljon! :) onko se uus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on suht uus hankinta. Mun suosikki kellokaupasta elikkäs Lidlistä :D Makso muutaman euron ja näyttää munkin mielestä hyvältä!

      Poista
  2. Hei mistä nuo villahousut on? Saisko tietää materiaalit ja onko pysyneet kuosissa? villahousut on niin parhaita, mutta hyviä on vaikea löytää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on H&M:ltä, makso 19,95 € ja ovat 100% puuvillaa. Ostin semmosen koon, joka just meni jalkaan ja löystyivät käytössä ihan pikkusen, joten ovat nyt just sopivat. Ei siis ainakaan vielä oo tullu mitään polvipusseja tai muuuta. Tietty kun ovat niin uudet, niin en oo pessy vielä kertaakaan, joten en osaa sanoo, mitä sitten tapahtuu... Ja näitä oli myös värikkäämpi versio tarjolla. Mutta oon kyl tykänny! Ihanan lämpimät :)

      Poista