keskiviikko 29. toukokuuta 2013

27






Tässä on mun synttärikuvia! Päätin vaan parantua vanhetessani. Niin helppoa se on :)

Sain lahjaksi kebabrullan, lahjakortin intialaiseen päähierontaan, karkkipussin, rannekorun, sormuksen, kana burriton ja pari rinkkiä. Sain myös pakotettua Juhan SPR-kirpparille synttärin kunniaks. Se lähti kyllä aika nopeesti pihalle ootteleen. Voi niitä aikoja, kun pakotin sen aina kirpparille mukaan. Toimii paljon paremmin käyä yksin tai jonkun toisen kirppari-intoilijan kanssa. Ikä tuo viisautta. Mutta kiitti Juha kuiteskii ku kävit mun kaa :) Löysin muuten korvikset ja pikkulaukun, jotka oli heti käytössä juhlistuksissa. Kuvien hame ja farkkutakki kanssa kirpparilta viime ja toissa kesänä hommattu. Ja molemmat itse asiassa sieltä Keskussairaalantien SPR:ltä, missä nytkin käytiin.

Tuntuu, että nyt on saanu aurinkoa jo enemmän kun koko viime kesänä. Tänään oltiin kaverin kaa oikeen rannalla! Ei pelkoa, että mitään rusketusta ois, mutta kuitenkin. Jaahas täytyy muuten päivittää tonne laitaan toi ikä. Moiks!

5 kommenttia:

  1. Paljon onnea! :) Ihanan piretä blogi sulla!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitti Minna, hauska kuulla, että pirteys välittyy :)

      Poista
  3. Onnea onnea täältäkin vielä! huippulahjoja oot saanut, aika ruokapainotteista :D mikä on vaan hyvä, jospa mullekin joku tajuisi ostaa ruokaa lahjaksi! ;)Aurinkoisia päiviä!

    t: AR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruoka on hyvää :)Aurinkoa sinnekin, ystävä hyvä!

      Poista