tiistai 21. toukokuuta 2013

Alkukesän ilta








Onko vähän mukavaa kun on kesä! Illalla voi käydä käppäilyllä ja vielä vaan aurinko paistaa täydeltä terältä! Lähettiin tänään oikeastaan jäätelölle, mutta ei jaksettu jonottaa niihin kahten paikkaan, mistä jätskiä ois saanu. Sitten tultiin kotiin syömään äitin tekemää ruisleipää ja raparperi-mansikkakiisseliä. Juha on nykyään hullu smoothie-mies. Jatkuvasti miettii uusia yhdistelmiä ja joka aamu kuuluu keittiöstä surrurururrrssuruurrr. Nyt on kyllä tarjolla iltasmoothietkin: jogurtti-mansikka-rapaperi-mangomehu. Hyvää! Mutta kyllä täytys rommirusiantötterökin saada. Yks päivä väiteltiin, kun Juha on sitä mieltä, että irtojäätelössä se tötterö on ihan turha, pelkkä jäätelön pidike. No eihän oo! Sehän on oleellinen osa tötterönautintoa, mutta pitää muistaa työntää sitä jäätelöä sinne tötterön sisälle jo hyvissä ajoin. 

Vanhat kuteet, kauan sitten kirpparilta ostettu huivi, Lindexiltä parin vuoden takaiset arskat, Lindexin laukku kirpparilta ja Housen loaferit Prismasta. Etin tommosia vastaavia silloin Barcelonastakin, mutta sitten ne löytykin kauppareissulla Prismasta ja vielä alessa. Oikein ovat hyvät jalkaankin vielä :) Leopardikuosikaan ei oo saanu ees kommenttia tyyliin "eläimet jalassa".

Veneily vois olla ihan hauskaa, jos siitä mitään tajuais. Pitäisköhän tänä kesänä käydä vihdoin ja viimein semmosella sisävesiristeilyllä. Ei oo pitänykään ku seittemän vuotta...

2 kommenttia:

  1. Hih, sä oot oikeessa tötteröstä ;) Smoothiet on kyllä just hyviä, ja ah, kohta saadaan tuoreita marjoja, ne ne vasta hyviä on vaikka ihan siltänsäkin tai smoothiena, nam ;)

    Hienoja kuvia!

    T: AR

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes hyvä, heti löyty tötteröymmärtäjä :) Vuoden ympäri syyään kyllä pakkasesta marjoja, mutta kyllä tuoreet marjat on ihan parhautta!

      Poista